BLANERA

PAREMPI SINÄ

Uudet ja uudistetut Tavoitteesi päiväkirjat ovat nyt myynnissä

Ota hallintaan oma elämäsi sekä tunteesi ja tavoittele suuria unelmiasi. Tavoitteesi Planner on bullet journal- tyylinen päivämäärätön elämäntapapäiväkirja, joka sisältää itsessään paljon välttämätöntä ottaaksesi selvää itsestäsi ja tavoitteestasi. Tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat saavuttaa enemmän omassa elämässään.

PÄIVÄMÄÄRÄTÖN
TÄYTÄ SILLOIN, KUN HALUAT

TOIMITUS 2-5 ARKIPÄIVÄÄ

2 PÄIVÄKIRJAA = ILMAINEN TOIMITUS

ELÄMÄNSUUNNITTELIJA

Tavoitteesi-päiväkirja on tehokas väline oman elämän suunnitteluun. Se yhdistää kaikki tärkeät elämänalueet.

-mielenrauha-tavoitteet-muistiinpanot-raha-matkustaminen-menestys-hellitä hetkeksi-oma hyvinvointi-rutiinit-motivaatio-koti-tottumukset-liikunta-visualisointi-unelmat-listat-kehittyminen-tunteet-stressittömyys-haasteet-kiitollisuus-

Jokainen sivu on kehitetty pitkän ja perusteellisen työn tuloksena, jotta pystyisimme takaamaan parhaimman käyttäjäkokemuksen päiväkirjan omistajille.

TAVOITTEESI PLANNER

ITSEKEHITYS

Tämä Tavoitteesi-päiväkirja auttaa sinua irrottamaan aikaa ja ottamaan hetken itsellesi. Muistikirjaan on poimittu tärkeitä näkökohtia, joita pitäisi aika ajoin miettiä. Tavoitteiden sekä unelmien ylös kirjoittaminen ja visualisointi edesauttaa sinua itsensä kehittämisessä oikeaan suuntaan ja antaa mahdollisuuden itsekehitykseen.

TAVOITTEET

Kuten Tavoitteesi-päiväkirjan nimi jo paljastaa – tämä päiväkirja auttaa Sinua tavoitteidesi saavuttamisessa. Tavoitteita voit asettaa viikkojen, kuukausien sekä myöskin vuosien mukaan. On mahdollista purkaa omia ideoita yksittäisesti ja vaikkapa kohdistaa niitä päivämäärittäin. Tälläisen systeemin avulla on lähes  mahdotonta epäonnistua omien tavoitteiden saavuttamisessa.

FOKUS

Onko Sinulla jo pidemmän aikaa ollut jokin idea päässäsi? Aina silloin tällöin itsesi mieleen on muistuttanut, mutta kerta toisensa jälkeen olet sen unohtanut, sillä asiasta on puuttunut jonkinlainen innostava tekijä? Tavoitteesi Planner on nimenomaan se tekijä!

Tai ehkä et ole varma, mihin suuntaan pitäisi pyrkiä? Päiväkirjassa on monenlaisia keinoja, joiden avulla pystyy ymmärtämään itseä ja omia toiveita paremmin.

ASIAKKAAT

Sandra Alliksaar

Kiinteistövälittäjä
Nuoristotyön opiskelja

Voin sanoa, että yksi tärkeimmistä osista ihmisen elämässä ovat tavoitteet ja oma tyytyväisyytemme. En ole mistään päiväkirjasta tai kirjasta saanut niin paljon motivaatiota ja itseanalyysiä kuin Tavoitteesi Plannerista. Sinnikkäästi tätä upeaa ystävääsi käyttäen, sinulle ei jää muuta vaihtoehtoa, kuin kehittää ja parantaa elämäsi laatua

Tiia Pari

Euroopa finassijohtaja
Harvard yliopiston entinen opiskelija

Tämä on jotain, jota kannan mukanani samalla tavalla kuin puhelinta. Tämä on hyvin harkittu tuote henkilölle, joka haluaa suunnitella. Edistää menestystä sekä yksityisessä että liike-elämässä. Ihanteellinen lahja myös ystävälle. Suosittelen!

Paula Pötry

2 x GWR @Everest
Naisten voimaannuttaminen

Kirjan avulla pystyn hyvin suunnittelemaan ura - sekä yksityiselämän tavoitteita. Kirja on ottanut huomioon myös seikkoja, mitä itse ei ole tullut ajatelleeksi, joten se on myös opettavainen päiväkirja! Eniten tykkään siitä, miten kirjan avulla pääsee syventymään enemmän itsensä tutkiskeluun ja kehittämiseen. Itse koen, kun saan kirjoitettua asiat paperille, oli ne sitten huolen aiheita tai tulevaisuuden suunnitelmia, se saa rauhoittamaan mieleni. Vahva suositus!

4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9/5 (perustuu 34 arvosteluun)
Erinomainen94%
Hyvä6%
Keskiverto0%
Huono0%
Erittäin huono0%


Rated 5 out of 5
25 huhtikuun, 2021

Tilasin plannerin, koska halusin organisoida tekemiseni ja varmistaa tavoitteisiini pääsyn. Planneri on todella auttanut minua käymään läpi elämän tärkeimmät osa-alueet ja niihin liittyvät kehittämiskohteet. Suosikkini on uraan liittyvät tavoitteet, mutta myös perheeseen ja kotiin liittyvät visualisoinnit. Pidän siitä, että planneri on tosi kokonaisvaltainen eikä mikään elämän osa-alue jää huomiotta tämän avulla! Kannattaa kokeilla! 🙂

Anna Tikkala
Rated 5 out of 5
23 huhtikuun, 2021

Tilasin Plannerin, koska näin siitä mainoksen ja se vaikutti erittäin kiinnostavalta. Elämäni oli aika sekaisin ja halusin saada asioita selkeästi paperille, jotta pystyn hahmottamaan miten jatkan eteenpäin.
Jäin vuosi sitten työttömäksi ja kirja on auttanut minua paljon. Sen avulla olen kyennyt visualisoimaan raha asiani ja tulevaisuuden tavoitteeni.
Pidän kirjasta, koska sen voi kaivaa esille aina silloin kun tarvitsen muistutusta siitä, että elämä kantaa. Kirjassa on paljon eri teemaisia sivuja. Paljon sellaisiakin kysymyksiä, mitä ei muuten tulisi edes ajatelleeksi.

Riina Saloranta
Rated 5 out of 5
12 huhtikuun, 2021

Sain aivan ihanan Tavoitteesi-plannerin käyttööni, ja täytyy sanoa että tämä kalenteri on JUST sitä mitä elämääni kaipaan juuri nyt?
Plannerista löytyy valtava määrä erilaisia ideasivuja jonka avulla voit suunnitella ja seurata tavoitteiden ja unelmiesi toteuttamista. Tää on mulle tosi tärkeä aihe, sillä olen valtava unelmoija ja idealisoija. Mun mielestä yksi iso osa elämän väreistä on unelmia ja haaveita. Ne on kuin polttoainetta meidän ihmisten elämään, joka auttaa jaksamaan eteenpäin. Suosittelen enemmän kuin lämpimästi tätä ihanaa planneria?

Maisa Tuominen
Rated 5 out of 5
6 maaliskuun, 2021

Otin tavoitteesi-plannerin käyttöön, koska se vaikutti kiinnostavalta ja tykkään kirjoittaa ja suunnitella kaikkea. Planner on auttanut minua suunnittelemaan asioita ja sen avulla olen voinut miettiä asioita, joita en ole tullut ajatelleeksi. Pidän tavoitteesi-plannerista, koska saan miettiä, suunnitella sekä kirjoittaa siihen.

Karita Toivanen