BLANERA

ILMAINEN TOIMITUS ALKAEN 36€ & HELPPO ILMAINEN PALAUTUS​

Myyntiehdot

Verkkokaupan omistaja on BLANERA FI OÜ (rekisterinumero 16298929) sijaitsee osoitteessa Lucca 28, Tabasalu, Harjumaa, 76901, Viro. Puhelin +37253471599 ja sähköposti info@blanera.fi.

Verkkokaupan myyntiehdot koskevat tuotteiden ostamista. Tuotteiden hinnat sisältyvät tuotetietoihin, ja toimituskulut riippuvat sijainnista ja toimitustavasta.

Tuotteen tilaamiseksi lisätään halutut tuotteet ostoskoriin. Tilauksen tekemiseksi on täytettävä vaaditut tietokentät ja valittava sopiva toimitustapa tuotteille. Tämän jälkeen näytölle tulee maksettava summa, joka voidaan maksaa turvallisesti seuraavilla maksutavoilla:

  • Visa/Mastercard-korttimaksut, jotka välittää Stripe-alusta.
  • Paypal.
  • Suomen pankkimaksut: Aktia, Ålandsbanken, Danske, Handelsbanken, Nordea, Oma Säästopankki, Pohjola, POP Pankki, S-Pankki, Säästopankki. Pankkisiirtoja välittää Maksekeskus AS. Maksaminen tapahtuu Verkkokaupan ulkopuolella turvallisessa ympäristössä – pankkisiirron yhteydessä kyseisen pankin turvallisessa ympäristössä ja luottokorttimaksut Maksekeskus AS:n turvallisessa ympäristössä. Myyjällä ei ole pääsyä asiakkaan pankki- ja luottokorttitietoihin. Sopimus tulee voimaan, kun maksettava summa on saapunut Verkkokaupan pankkitilille.
    Verkkokaupan omistaja on henkilötietojen rekisterinpitäjä ja välittää maksujen suorittamiseen tarvittavat henkilötiedot valtuutetulle käsittelijälle, Maksekeskus AS:lle.

Henkilötietojen käsittely

Yleiset Periaatteet

1.1. Tämä tietosuojakäytäntö säätelee henkilötietojen keräämistä, käsittelyä ja säilyttämistä. Henkilötietoja kerää, käsittelee ja säilyttää BLANERA FI OÜ (jatkossa ”rekisterinpitäjä”).

1.2. Rekisterinpitäjä noudattaa lainsäädännössä asetettuja henkilötietojen käsittelyn periaatteita, mukaan lukien sen, että henkilötietoja käsitellään laillisesti, oikeudenmukaisesti ja turvallisesti.

Henkilötietojen Käsittely

2.1. Henkilötiedot kerätään pääasiassa sähköisesti verkkosivuston ja sähköpostin välityksellä.

2.2. Rekisteröity antaa oikeuden kerätä, käyttää ja hallita henkilötietoja verkkosivustolla tehtyjen ostojen yhteydessä.

2.3. Rekisteröidyn on ilmoitettava mahdollisista tietojen muutoksista rekisterinpitäjälle.

2.4. Rekisterinpitäjä ei vastaa vääristä tiedoista johtuvista vahingoista.

Asiakkaiden Henkilötiedot

3.1. Rekisterinpitäjä voi käsitellä seuraavia henkilötietoja: nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, toimitusosoite, pankkitilinumero, maksukortin tiedot.

3.2. Lisäksi rekisterinpitäjällä on oikeus kerätä asiakkaasta tietoja, jotka ovat saatavilla julkisista rekistereistä.

3.3. Käsittelyn oikeusperusta perustuu tietosuoja-asetuksen artiklaan 6, joka koskee suostumusta, sopimuksen täytäntöönpanoa, lakisääteistä velvoitetta ja oikeutettua etua.

3.4. Henkilötietoja säilytetään tarkoituksen mukaisesti, joko lain määrittämän määräajan tai asiakkaan pyynnöstä.

3.5. Rekisterinpitäjä voi jakaa asiakkaiden henkilötietoja kolmansille osapuolille, kuten valtuutetuille käsittelijöille, kirjanpitäjille ja kuljetusyrityksille. Maksutiedot välitetään Maksekeskus AS:lle.

3.6. Rekisterinpitäjä käyttää toimenpiteitä henkilötietojen suojelemiseksi tahattomalta tuhoamiselta tai muokkaamiselta.

Rekisteröidyn Oikeudet

4.1. Rekisteröity voi pyytää pääsyä omiin tietoihinsa, korjata virheelliset tiedot ja saada tietoa henkilötietojensa käsittelystä.

4.2. Suostumuksen perusteella käsiteltävissä henkilötiedoissa rekisteröidyllä on oikeus peruuttaa suostumuksensa milloin tahansa.

4.3. Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle.

Päätös

5.1. Nämä tietosuojaehtomukset noudattavat yleistä tietosuoja-asetusta, Viron henkilötietosuojalakia ja Viron ja EU:n oikeussäännöksiä.

5.2. Rekisterinpitäjä voi muuttaa ehtoja ilmoittamalla muutoksista verkkosivustolla blanera.fi.