BLANERA

PAREMPI SINÄ

- USKALLA UNELMOIDA -

lahjoita jännitystä
lahjoita iloa
lahjoita tavoitteesi

Ota hallintaan oma elämäsi sekä tunteesi ja tavoittele suuria unelmiasi. Tavoitteesi Planner on bullet journal- tyylinen päivämäärätön elämäntapapäiväkirja, joka sisältää itsessään paljon välttämätöntä ottaaksesi selvää itsestäsi ja tavoitteestasi. Tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat saavuttaa enemmän omassa elämässään.

PÄIVÄMÄÄRÄTÖN
TÄYTÄ SILLOIN, KUN HALUAT

TOIMITUS 2-5 ARKIPÄIVÄÄ

2 PÄIVÄKIRJAA = ILMAINEN TOIMITUS

ELÄMÄNSUUNNITTELIJA

Tavoitteesi-päiväkirja on tehokas väline oman elämän suunnitteluun. Se yhdistää kaikki tärkeät elämänalueet.

-mielenrauha-tavoitteet-muistiinpanot-raha-matkustaminen-menestys-hellitä hetkeksi-oma hyvinvointi-rutiinit-motivaatio-koti-tottumukset-liikunta-visualisointi-unelmat-listat-kehittyminen-tunteet-stressittömyys-haasteet-kiitollisuus-

Jokainen sivu on kehitetty pitkän ja perusteellisen työn tuloksena, jotta pystyisimme takaamaan parhaimman käyttäjäkokemuksen päiväkirjan omistajille.

TAVOITTEESI PLANNER

ITSEKEHITYS

Tämä Tavoitteesi-päiväkirja auttaa sinua irrottamaan aikaa ja ottamaan hetken itsellesi. Muistikirjaan on poimittu tärkeitä näkökohtia, joita pitäisi aika ajoin miettiä. Tavoitteiden sekä unelmien ylös kirjoittaminen ja visualisointi edesauttaa sinua itsensä kehittämisessä oikeaan suuntaan ja antaa mahdollisuuden itsekehitykseen.

TAVOITTEET

Kuten Tavoitteesi-päiväkirjan nimi jo paljastaa – tämä päiväkirja auttaa Sinua tavoitteidesi saavuttamisessa. Tavoitteita voit asettaa viikkojen, kuukausien sekä myöskin vuosien mukaan. On mahdollista purkaa omia ideoita yksittäisesti ja vaikkapa kohdistaa niitä päivämäärittäin. Tälläisen systeemin avulla on lähes  mahdotonta epäonnistua omien tavoitteiden saavuttamisessa.

FOKUS

Onko Sinulla jo pidemmän aikaa ollut jokin idea päässäsi? Aina silloin tällöin itsesi mieleen on muistuttanut, mutta kerta toisensa jälkeen olet sen unohtanut, sillä asiasta on puuttunut jonkinlainen innostava tekijä? Tavoitteesi Planner on nimenomaan se tekijä!

Tai ehkä et ole varma, mihin suuntaan pitäisi pyrkiä? Päiväkirjassa on monenlaisia keinoja, joiden avulla pystyy ymmärtämään itseä ja omia toiveita paremmin.

ASIAKKAAT

Sandra Alliksaar

Kiinteistövälittäjä
Nuoristotyön opiskelja

Voin sanoa, että yksi tärkeimmistä osista ihmisen elämässä ovat tavoitteet ja oma tyytyväisyytemme. En ole mistään päiväkirjasta tai kirjasta saanut niin paljon motivaatiota ja itseanalyysiä kuin Tavoitteesi Plannerista. Sinnikkäästi tätä upeaa ystävääsi käyttäen, sinulle ei jää muuta vaihtoehtoa, kuin kehittää ja parantaa elämäsi laatua

Pauliina Lappalainen

Tradenomiopiskelija
Podcast luoja

Rakastan suunnitella elämää ja tutkiskella itseäni, ja tää planner on erittäin hyvä työkalu siihen. Auttaa kehittämään montaa elämän osa-aluetta stressinhallinnasta rahankäyttöön! Suosittelen. ❤️

Paula Pötry

2 x GWR @Everest
Naisten voimaannuttaminen

Kirjan avulla pystyn hyvin suunnittelemaan ura - sekä yksityiselämän tavoitteita. Kirja on ottanut huomioon myös seikkoja, mitä itse ei ole tullut ajatelleeksi, joten se on myös opettavainen päiväkirja! Eniten tykkään siitä, miten kirjan avulla pääsee syventymään enemmän itsensä tutkiskeluun ja kehittämiseen. Itse koen, kun saan kirjoitettua asiat paperille, oli ne sitten huolen aiheita tai tulevaisuuden suunnitelmia, se saa rauhoittamaan mieleni. Vahva suositus!

4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9/5 (perustuu 34 arvosteluun)
Erinomainen94%
Hyvä6%
Keskiverto0%
Huono0%
Erittäin huono0%


Rated 5 out of 5
12 huhtikuun, 2020

Sain Tavoitteesi Plannerin ja halusin vaan kertoa, että todella pidän siitä! Ensinäänkin se näyttää niin kauniilta ja toiseksi sitä on jännittävä täytellä ☺️ tosi kiva idea ja toteutus!

Aada Koskinen
Rated 5 out of 5
10 huhtikuun, 2020

Tämä Tavoitteesi Planneri on ihan SUPER! Tässä poikkeustilanteessa kun on pysyttävä kotona, on enemmän aikaa itselle suunnitella elämä josta olet uneksinut. Plannerista löytyy esimerkiksi; Tavoitteet-Liikunta-Ruoka- Kehittyminen-Raha-Mielenrauha ja paljon muuta!

Julianne Tasanen
Rated 5 out of 5
10 huhtikuun, 2020

Hei! Sain mun Tavoitteesi Plannerin ja sitä selaten, voin sanoa heti, että se on siisti ja auttaa varmasti ihmisiä löytämään itselleen aikaa. Usein ajatukset jäävät ajatuksiksi, mutta kun ne kirjoittaa ylös ja niitä oikeasti luetaan ja katotaan, antaa se varmasti todella paljon motivaatiota toimia ja toteuttaa niitä. Olen todella tyytyväinen ostokseeni ja kiitän teitä ihanasta muistikirjasta! ?

Emma V.
Rated 5 out of 5
9 huhtikuun, 2020

Sain tänään aamulla tavoitepäiväkirjan, ja toki avasin sen heti katsoakseen sitä. Mä en liioittele, kun sanon, että se on yksi parhaimpia ostoksiani mitä olen tehnyt. Ja se on yksi todella ihana päiväkirja!!! Jo sitä selataessani voin varmistaa, että minun elämäsi tavoitteet ja unelmat täyttävät! Iso-iso kiitos, niin suoloisesta suunnittelusta ja sisällöltään ihanasta päiväkirjasta! Olen niin onnellinen ???

Anna Järvinen