BLANERA

ILMAINEN TOIMITUS ALKAEN 36€ & HELPPO ILMAINEN PALAUTUS​

Tavoitteesi Planner

Helpoin tapa
vaikuttaa omaan
tulevaisuuteen

Ota hallintaan oma elämäsi sekä tunteesi ja tavoittele suuria unelmiasi. Tavoitteesi Planner on bullet journal- tyylinen päivämäärätön elämäntapapäiväkirja, joka sisältää itsessään paljon välttämätöntä ottaaksesi selvää itsestäsi ja tavoitteestasi. Tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat saavuttaa enemmän omassa elämässään.

PÄIVÄMÄÄRÄTÖN, TÄYTÄ SILLOIN, KUN HALUAT

TOIMITUS 2-5 ARKIPÄIVÄÄ

2 PÄIVÄKIRJAA = ILMAINEN TOIMITUS

Elämänsuunnittelija

Tavoitteesi-päiväkirja on tehokas väline oman elämän suunnitteluun. Se yhdistää kaikki tärkeät elämänalueet.

-mielenrauha-tavoitteet-muistiinpanot-raha-matkustaminen-menestys-hellitä hetkeksi-oma hyvinvointi-rutiinit-motivaatio-koti-tottumukset-liikunta-visualisointi-unelmat-listat-kehittyminen-tunteet-stressittömyys-haasteet-kiitollisuus-

Jokainen sivu on kehitetty pitkän ja perusteellisen työn tuloksena, jotta pystyisimme takaamaan parhaimman käyttäjäkokemuksen päiväkirjan omistajille.

Tavoitteesi planner

Tämä Tavoitteesi-päiväkirja auttaa sinua irrottamaan aikaa ja ottamaan hetken itsellesi. Muistikirjaan on poimittu tärkeitä näkökohtia, joita pitäisi aika ajoin miettiä. Tavoitteiden sekä unelmien ylös kirjoittaminen ja visualisointi edesauttaa sinua itsensä kehittämisessä oikeaan suuntaan ja antaa mahdollisuuden itsekehitykseen.

Onko Sinulla jo pidemmän aikaa ollut jokin idea päässäsi? Aina silloin tällöin itsesi mieleen on muistuttanut, mutta kerta toisensa jälkeen olet sen unohtanut, sillä asiasta on puuttunut jonkinlainen innostava tekijä? Tavoitteesi Planner on nimenomaan se tekijä!

Tai ehkä et ole varma, mihin suuntaan pitäisi pyrkiä? Päiväkirjassa on monenlaisia keinoja, joiden avulla pystyy ymmärtämään itseä ja omia toiveita paremmin.

Asiakkaat

Elina Orvokki Gustafsson

Euroopanmestaruus kulta
Maailmanmestaruus pronssi

Tässä Tavoittesi päiväkirjassa oli erinomaisia kysymyksiä, jotka todella laittavat pohtimaan ja itsereflektoimaan, joka on yksi tärkeimmistä taidoista. Todella monipuolinen ja kiinnostava, yks parhaista plannereista mihin oon törmännyt

Sandra Alliksaar

Kiinteistövälittäjä
Nuoristotyön opiskelja

Voin sanoa, että yksi tärkeimmistä osista ihmisen elämässä ovat tavoitteet ja oma tyytyväisyytemme. En ole mistään päiväkirjasta tai kirjasta saanut niin paljon motivaatiota ja itseanalyysiä kuin Tavoitteesi Plannerista. Sinnikkäästi tätä upeaa ystävääsi käyttäen, sinulle ei jää muuta vaihtoehtoa, kuin kehittää ja parantaa elämäsi laatua

Pauliina Lappalainen

Tradenomiopiskelija
Podcast luoja

Rakastan suunnitella elämää ja tutkiskella itseäni, ja tää planner on erittäin hyvä työkalu siihen. Auttaa kehittämään montaa elämän osa-aluetta stressinhallinnasta rahankäyttöön! Suosittelen. ❤️

Paula Pötry

2 x Guinness Records @Everest
Naisten voimaannuttaminen

Kirjan avulla pystyn hyvin suunnittelemaan ura - sekä yksityiselämän tavoitteita. Kirja on ottanut huomioon myös seikkoja, mitä itse ei ole tullut ajatelleeksi, joten se on myös opettavainen päiväkirja! Eniten tykkään siitä, miten kirjan avulla pääsee syventymään enemmän itsensä tutkiskeluun ja kehittämiseen. Itse koen, kun saan kirjoitettua asiat paperille, oli ne sitten huolen aiheita tai tulevaisuuden suunnitelmia, se saa rauhoittamaan mieleni. Vahva suositus!

Perustaja

- Mia Eisler

Päiväkirja syntyi vuonna 2019. Olin 21-vuotias opiskelija. Halusin kehittää itseäni, edistää itseäni ja parantaa elämäni laatua. Yritin käyttää erilaisia muistikirjoja, mutta ne olivat hyvin yksipuolisia. Minua kiehtoi ajatus päiväkirjasta, joka sisältäisi eri elämänalueet, jotta voisin valita aiheen, joka puhuttelee minua tällä hetkellä elämässä ja käsitellä sitä syvästi. Aluksi vain kaavailin erilaisia ideoita paperille. Kun ideoita oli kertynyt suurempi määrä, aloin käsitellä asiaa vakavammin. Luin tieteellistä kirjallisuutta ja ihmisten kokemuksia erilaisista paperille kirjoittamisen menetelmistä. Vuoden valmistelutyön jälkeen Blaneran ensimmäinen versio pääsi vihdoin kansiin. Tähän mennessä olemme päivittäneet ensimmäisen version viisi kertaa. Joka kerta päiväkirjasta tulee entistä kompaktimpi ja täydellisempi.