BLANERA

ILMAINEN TOIMITUS ALKAEN 36€ & HELPPO ILMAINEN PALAUTUS​

Tavoitteesi Planner

Helpoin tapa
vaikuttaa omaan
tulevaisuuteen

Ota hallintaan oma elämäsi sekä tunteesi ja tavoittele suuria unelmiasi. Tavoitteesi Planner on bullet journal- tyylinen päivämäärätön elämäntapapäiväkirja, joka sisältää itsessään paljon välttämätöntä ottaaksesi selvää itsestäsi ja tavoitteestasi. Tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat saavuttaa enemmän omassa elämässään.

🎯 Tavoitteet
💶 Raha
🙌 Motivaatio
✅ Bucket lists
🤩 Tunteet
💗 Oma hyvinvointi
💫 Visualisointi
💆🏻‍♀️ Stressittömyys
🛍️ Wish lists
🙏🏼 Kiitollisuus
🧘🏼‍♀️ Tottumukset
✈️ Matkustaminen
📈 Menestyksen saavuttaminen
📋 Kehittämissuunnitelmat
⏳ Ajankäytön suunnittelu
💅🏻 Hellitä hetkeksi
💡 Ideoiden toteuttaminen

Toimitus
Lähetykset saapuvat yleensä 1-5 työpäivän.

Tavarat lähetetään ympäri Suomea.

Matkahuolto: €3.99
Kotiinkuljetus: €5.99

Ilmainen toimitus alkaen 36€

Palautukset

Ilmainen ja helppo palautus.

Kokohyvitys (kyllä, jopa toimituskulut palautetaan).

Ei kysymyksiä.

Kirjoita pyyntösi osoitteeseen info@blanera.fi

Original price was: €32.99.Current price is: €25.99.

Ystäväsetti 3=4

Lisää ostoskoriin 4 päiväkirjaa ja maksa vain 3

Elämänsuunnittelija

Tavoitteesi-päiväkirja on tehokas väline oman elämän suunnitteluun. Se yhdistää kaikki tärkeät elämänalueet.

-mielenrauha-tavoitteet-muistiinpanot-raha-matkustaminen-menestys-hellitä hetkeksi-oma hyvinvointi-rutiinit-motivaatio-koti-tottumukset-liikunta-visualisointi-unelmat-listat-kehittyminen-tunteet-stressittömyys-haasteet-kiitollisuus-

Jokainen sivu on kehitetty pitkän ja perusteellisen työn tuloksena, jotta pystyisimme takaamaan parhaimman käyttäjäkokemuksen päiväkirjan omistajille.

Tavoitteesi planner

Tämä Tavoitteesi-päiväkirja auttaa sinua irrottamaan aikaa ja ottamaan hetken itsellesi. Muistikirjaan on poimittu tärkeitä näkökohtia, joita pitäisi aika ajoin miettiä. Tavoitteiden sekä unelmien ylös kirjoittaminen ja visualisointi edesauttaa sinua itsensä kehittämisessä oikeaan suuntaan ja antaa mahdollisuuden itsekehitykseen.

Onko Sinulla jo pidemmän aikaa ollut jokin idea päässäsi? Aina silloin tällöin itsesi mieleen on muistuttanut, mutta kerta toisensa jälkeen olet sen unohtanut, sillä asiasta on puuttunut jonkinlainen innostava tekijä? Tavoitteesi Planner on nimenomaan se tekijä!

Tai ehkä et ole varma, mihin suuntaan pitäisi pyrkiä? Päiväkirjassa on monenlaisia keinoja, joiden avulla pystyy ymmärtämään itseä ja omia toiveita paremmin.

Asiakkaat

Elina Orvokki Gustafsson

Euroopanmestaruus kulta
Maailmanmestaruus pronssi

Tässä Tavoittesi päiväkirjassa oli erinomaisia kysymyksiä, jotka todella laittavat pohtimaan ja itsereflektoimaan, joka on yksi tärkeimmistä taidoista. Todella monipuolinen ja kiinnostava, yks parhaista plannereista mihin oon törmännyt

Paula Pötry

2 x Guinness Records @Everest
Naisten voimaannuttaminen

Voin sanoa, että yksi tärkeimmistä osista ihmisen elämässä ovat tavoitteet ja oma tyytyväisyytemme. En ole mistään päiväkirjasta tai kirjasta saanut niin paljon motivaatiota ja itseanalyysiä kuin Tavoitteesi Plannerista. Sinnikkäästi tätä upeaa ystävääsi käyttäen, sinulle ei jää muuta vaihtoehtoa, kuin kehittää ja parantaa elämäsi laatua

Blanera Planners
What Our Clients Say
4.92 rating (25 reviews)

JAA KOKEMUKSESI BLANERAN SIVULLA

Kerro meille olitko tyytyväinen ostokseesi tai anna ehdotuksia tuotteiden kehittämiseksi sähköpostitse osoitteeseen info@blanera.fi. Palautteesi on meille erittäin tärkeää!

Image #1 from Aada Koskinen
1
Aada Koskinen
Reviewer
5/5

Sain Tavoitteesi Plannerin ja halusin vaan kertoa, että todella pidän siitä! Ensinäänkin se näyttää niin kauniilta ja toiseksi sitä on jännittävä täytellä ☺️ tosi kiva idea ja toteutus!

2 päivää ago
Tavoitteesi planner
Image #1 from Taru Aleksiina
1
Taru Aleksiina
Reviewer
5/5

Mä rakastan päiväkirjoja, listoja ja muistilappuja. Päiväkirjaa en ole tosin kirjoittanut sitten yläasteen, mutta tämä vaaleanpunainen, tavoitteesi- kirja on ihan ehdoton!

15 tuntia ago
Tavoitteesi planner
Image #1 from Tilda Lepola
1
Tilda Lepola
Reviewer
5/5

Ihana, ihana inspiraatiota täynnä oleva kirja, jota vihdoin sain alkaa itsekkin täydentämään.

1 viikko ago
Tavoitteesi planner
Image #1 from Heidi Koo
1
Heidi Koo
Reviewer
5/5

Aivan ihana kirja johon purkaa ajatuksia. Saa haaveet ja unelmat kansien väliin ❤️ Sivuilla paljon eri elämän osa-alueita joita voi kirjoittaa ylös muistiin,sekä tyhjää tilaa kuville ja ajatuksille. Aivan ihana kirja ❤️

2 viikkoa ago
Tavoitteesi planner
Image #1 from Sofia Järvinen
1
Sofia Järvinen
Reviewer
5/5

Tilasin teiltä myös tavoitepäiväkirjan tämän kuukauden alussa ja täytyy sanoa, että se on aivan ihana. Se todellakin laittoi katsomaan todellisuutta, miettimään asioita joita en ole aikaisemmin uskaltanut ajatella, tai en ole osannutkaan ajatella. Joten tämä todella avasi silmäni ja minulla on hyvä mieli, että päätin hankkia tämän muistipäiväkirjan.

6 kuukautta ago
Tavoitteesi planner
Elma Ahonen
Reviewer
5/5

Aivan ihana. Otin tämän käyttöön koska tuntui, että haluan seurata unelmiani ja tavoitteitani paremmin. Planneri on auttanut minua seuraamaan omaa mielenterveyttäni ja elämäni laatua. Sivut ja aiheet ovat niin monipuolisia mutta myös simppeleitä.
Aivan huippu. Tähän on niin mukava kirjoitella omia unelmia ja tavoitteita, sekä seurailla omaa elämää sen avulla.

15 tuntia ago
Tavoitteesi planner